Nieuws

Volg het EK via apps

09 juni 2016

De verwachtingen zijn hooggespannen in ons land voor het aanstaande EK voetbal in Frankrijk. Nu supporters niet meer terecht kunnen op de teletekstpagina’s van de VRT voor de laatste nieuwtjes en tussenstanden, bieden een aantal interessante gratis apps mogelijk soelaas.

Bent u op zoek naar een nieuwe smartphone of tablet? 

Hoe volgt u Euro 2016 op uw smartphone of tablet?

Deze vier apps helpen u daarbij: 

Belgian Red Devils by Proximus

Belgian Red Devils by Proximus

De officiële app met alle info over trainingen van de Rode Duivels. Er is ook een matchcenter waar u het matchverslag rechtstreeks kunt volgen. Een leuk gadget is de mogelijkheid om de matchen met één klik in uw agenda te plaatsen.

Sporza Voetbal

Sporza Voetbal

Deze app van de openbare omroep is alom gekend bij de voetballiefhebber en heeft nu voor Euro 2016 een aparte sectie toegevoegd waar u alle uitslagen en standen kunt raadplegen, uiteraard is er ook een matchcenter.

Uefa Euro 2016

Uefa Euro 2016

Deze officiële app van de Europese voetbalbond UEFA biedt nieuws en informatie over alle deelnemende teams. Daarnaast vindt u er ook praktische informatie over ticketing, fanzones en de speelsteden. Duid de ploegen aan die u wilt volgen en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van het nieuws omtrent die teams.

RTBF

RTBF

De officiële app van RTBF. Klik op "sport" en dan op "football" en u vindt een overzicht van alle nieuwtjes over de Rode Duivels.