Nieuws

OnePlus verankert Belgische aanwezigheid

17 oktober 2019

OnePlus heeft een kantoor in Brussel geopend en werkt samen met Fnac, Coolblue en Proximus om zijn smartphones in ons land te verdelen. In het aanbod zitten ook de nieuwe OnePlus 7T en 7T Pro, waarvan je de testresultaten zeer binnenkort op onze website kunt ontdekken.

De Chinese fabrikant OnePlus werd groot dankzij smartphones die zich voor een fractie van de prijs konden meten met de prestaties van toptoestellen. Niet verwonderlijk dus dat hij binnen dit segment uitgroeide tot de vierde speler in ons land, op grote afstand van de drie tenoren Samsung, Apple en Huawei.

Om zijn klanten “beter ten dienste” te zijn, heeft OnePlus een bureau geopend in Brussel en werkt samen met Fnac, Coolblue en Proximus voor de verdeling van zijn smartphones.

Twee nieuwe smartphones

Het merk kondigde trouwens twee nieuwe smartphones aan, de OnePlus 7T en 7T Pro. Op 12 oktober maakten zo'n vijftig personen 's ochtends vroeg hun opwachting in Brussel om de nieuwigheden als eerste te kunnen aanschouwen.

Qua design lijken de 7T en 7T Pro op het eerste gezicht vrij sterk op de 7 en 7 Pro. Wel kreeg de OnePlus 7T een derde camera en werd hij een paar tienden inch groter dan zijn voorganger.

Geen revolutie

De meeste wijzigingen vinden we binnenin terug, al blijven dit eerder evoluties in plaats van revoluties. De opening van de lens werd iets groter, de refresh rate of verversingssnelheid van het scherm sneller en de accucapaciteit iets beter. De 7T en 7T Pro beschikken ook over de laatste nieuwe Snapdragon-processor en een snellader van 30 W in plaats van 20 W. Terwijl de nieuwe smartphones over 8 GB RAM-geheugen beschikken, is er ook nog een McLaren-versie van de 7T Pro met maar liefst 12 GB RAM.

De OnePlus 7T (€ 599) en 7T Pro (€ 759) zijn te koop vanaf 17 oktober. Voor de McLaren-versie (€ 859) moet je geduld hebben tot 5 november.

Onze testresultaten binnenkort beschikbaar

Benieuwd hoe deze toestellen presteren? In onze online koopwijzer zul je zeer binnenkort de uitgebreide testresultaten kunnen terugvinden van de OnePlus 7T en 7T Pro.

Naar de koopwijzer smartphones