Nieuws

Onze tips voor kerstcadeaus onder 50 euro

18 november 2022
Kerstcadeaus die niet veel kosten

“Kleine prijsjes, groot plezier”, dat is ons motto als het om kerstcadeaus gaat. Zeker in een moeilijk jaar, waarin velen onder ons met een krap budget moeten rondkomen. Onder de beste producten van 2022 vonden we inspiratie voor cadeaus onder 50 euro.

Op zoek naar kerstcadeaus die niet veel kosten? Ontdek onze vijf tips voor kerstcadeaus onder € 50: van een fotoboek tot een krachtige haardroger, voor iedereen in de familie is er wel iets te vinden.

1. Fotoboek Smartphoto

2. Externe batterij Varta Powerbank

3. Stijltang ESSENTIEL-B

4. Bewakingscamera TP-Link Tapo C310

5. Haardroger Remington PRO AIR AC

1. Fotoboek Smartphoto

  • Vanaf € 46

Dit voordelige cadeau is origineel en ideaal voor elk familielid of vriend(in). Oma zal blij zijn met dit fotoboek vol kiekjes van al haar kleinkinderen, genomen in hun dagelijks leven. Onze experts roemen de online fotoafdrukdienst Smartphoto om de voorbeeldige, gebruiksvriendelijke manier waarop je er je herinneringen mee kunt bundelen. Smartphoto kwam als eerste uit onze test voor A4-albums van 36 pagina’s.

 

Ontdek ons beste fotoboek

2. Externe batterij Varta Powerbank

  • Vanaf € 35

Deze externe batterij is zeer handig om je tablets of smartphones mee op te laden. Is je kind onlangs op kot gegaan? Dit toestel kan erg praktisch zijn op verplaatsingen met de trein. Met zijn 3 USB-poorten kan het tot 3 apparaten tegelijk opladen. Een kostbaar goed als we zien hoe snel onze smartphone of tablet zich kunnen ontladen. Bovendien werd de 20 000 mAh Powerbank van Varta verkozen tot beste product in onze test door zijn uitstekende stevigheid en superieure kwaliteit.

Ontdek de beste powerbank

 

3. Stijltang ESSENTIEL-B

  • Vanaf € 30

Perfect voor het temmen van tegendraadse lokken: met deze stijltang is je haar stylen gemakkelijker dan ooit. Wil je dochter graag een nieuwe stijltang? Dan is het model Essentiel-B het ideale kerstcadeau. Deze stijltang werd door onze experts verkozen tot Beste Koop om haar gebruiksgemak, stijltijd en betaalbare prijs. De gemiddelde maximumtemperatuur overschrijdt de 200°C in een recordtijd.

Ontdek de stijltang ESSENTIEL-B

 

4. Bewakingscamera TP-Link Tapo C310

  • Vanaf € 45

Deze bewakingscamera voor buiten is ideaal om je huis beter te beveiligen. Het is een van de goedkoopste modellen uit onze test en hij behaalt goede resultaten. Een groot pluspunt van deze buitencamera van TP-link is dat je hem draadloos (via je wifi) of bekabeld (via ethernet) op je thuisnetwerk kunt aansluiten. Ook de beeldkwaliteit is uitstekend (ultra-HD video) en ‘s nachts detecteert de camera beweging tot op ongeveer 6 meter afstand. Onze experts raden de camera T-Link Tapo C310 dan ook aan. Hij is goedkoop, je betaalt geen abonnementskosten en hij heeft goede functies.

Ontdek de bewakingscamera T-Link Tapo C310

 

5. Haardroger Remington PRO AIR AC

  • Vanaf € 49

Wil jouw tiener een nieuwe haardroger voor Kerstmis? Wij bevelen onze Beste Koop aan met een zeer aantrekkelijke prijs van ongeveer € 50. Hij is zowel krachtig als gemakkelijk in gebruik en droogt het haar in slechts enkele minuten. Zijn droogsnelheid scoorde goed in onze tests. Bovendien weegt de Remington PRO AIR AC-haardroger niet veel, kun je hem gemakkelijk meenemen en zal het kapsel van je dochter eruitzien alsof ze net van bij de kapper komt.

Ontdek de haardroger Remington PRO AIR AC

 

Nog meer cadeautips voor Kerstmis? Ga naar onze pagina "Rate my deal" met de beste aanbiedingen onze geteste producten.

Vind nog meer tips voor kerstcadeaus