Nieuws

De Samsung Galaxy A41 voor € 199? Een unieke deal

Dit is hét moment om de Samsung Galaxy A41 (64 GB) op de kop te tikken. Verschillende ketens bieden het compacte basismodel aan voor € 199. Volgens onze prijsjagers de laagste prijs ooit voor deze smartphone.

23 november 2020

Dat het de moeite loont om de prijsevolutie van een toestel na te gaan, bewijst het voorbeeld van de Samsung Galaxy A41 (64 GB). Momenteel vind je deze smartphone voor € 199 bij verscheidene aanbieders (Krëfel, MediaMarkt, Fnac, Coolblue en Vanden Borre). Zoals je hieronder kunt zien, is dit de laagste prijs ooit. Op de detailfiche van de Samsung Galaxy A41 64 GB kun je trouwens zelf de prijsevolutie op de voet volgen.

samsung galaxy A41

De mening van onze smartphone-expert Maxime Lebrun: "De Samsung A41 is met zijn goede amoled-scherm van 6,1 inch een van de weinige compactere smartphones in zijn prijsklasse. Er is wel wat concurrentie in de categorie van € 200, maar dat zijn allemaal vrij grote toestellen. Je kunt er goede foto’s mee maken, zonder meer. De batterij gaat lang mee: bij normaal gebruik hoef je ze niet elke dag op te laden. Deze smartphone is niet weggelegd voor gamers, maar is wel heel geschikt voor gewone gebruikers. Zijn luidspreker presteert gemiddeld. Wel positief is dat hij over een mini-jack-aansluiting beschikt zodat je oortjes of een hoofdtelefoon kunt aansluiten. Hij kwam ook redelijk ongehavend uit onze stevigheidstest. Kortom: een goede compacte smartphone uit het basisgamma."

Als je op zoek bent naar een andere smartphone in dezelfde of een hogere prijsklasse, kan onze koopwijzer smartphones je zeker helpen.

 

Geïnteresseerd in andere interessante deals? Op ons speciale Black Friday-platform helpen wij je de beste deal te vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts, en veel meer.

Naar het black friday-platform

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

16/12/2020

Nieuwe smartphone gekocht Xiaomi mi 10 lights 5G 128gb. Prachtig toestel gekocht bij krefel de prijs van €259. Vandaag 10 uur en 7 minuten standby en 2 uur en 27 actief en heb nog een batterij van 83%.

Meld je aan om toegang te krijgen.

22/10/2020

Er zou ook een ban moeten komen voor dit toestel daar ze geen gehoor geven om de usb c te gebruiken. Wie niet wil luisteren zou een verbld moeten krijgen om nog verkocht te mogen worden. Europa schiet eens wakker als de u.s dat kan moet het hier ook wel kunnen.

Grt

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/10/2020

Ontgoocheling

Community

Test, beoordeel, deel

test

Gerelateerde discussies