DR. OETKER THE GOOD BAKER BROCCOLI & MUSHROOM: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizzabodem met spinazie, belegd met broccoli, champignons en mozzarella, diepvries. 1,7% olijfolie extra vierge.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 17% mozzarella kaas, 16% spinazie, 16% gezeefde tomaten, 10% broccoli, 7.9% champignons, 5.6% tarwebloem volkorenmeel, water, 1,7% olijfolie extra vierge, 1,5% tomatenconcentraat, gemodificeerd zetmeel, zeezout, basilicum, gist, knoflook, peper.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    187 kcal
  • Energie (kJ)
    786 kJ
  • Vetten
    6,1 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,9
  • Koolhydraten
    23,0 g/100 g
  • Vezels
    2,9 g/100 g
  • Suikers
    2,7 g/100 g
  • Eiwitten
    8,8 g/100 g
  • Zout
    0,99 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    365 g
  • Energie per portie
    683 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    2 869 kJ
  • Vetten per portie
    22,3 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    10,6 g
  • Koolhydraten per portie
    84,0
  • Suikers per portie
    9,9 g
  • Vezels per portie
    10,6 g
  • Eiwitten per portie
    32,1 g
  • Zout per portie
    3,61 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden: