DR. OETKER RISTORANTE PIZZA RUCOLA: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza rijkelijk belegd met cherrytomaten, mozzarella en rucola op een krokante, dunne bodem. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 17% mozzarella kaas, 13% gezeefde tomaten, 10% cherrytomaten, water, 6,6% tomatenconcentraat, raapzaadolie, 4,4% rucola, bakkersgist, zout, suiker, olijfolie extra vierge, oregano, basilicum, peper, paprika, peterselie.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    216 kcal
  • Energie (kJ)
    908 kJ
  • Vetten
    8,7 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,8
  • Koolhydraten
    24,0 g/100 g
  • Vezels
    2,3 g/100 g
  • Suikers
    3,0 g/100 g
  • Eiwitten
    8,8 g/100 g
  • Zout
    0,89 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    325 g
  • Energie per portie
    702 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    2 951 kJ
  • Vetten per portie
    28,3 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    9,1 g
  • Koolhydraten per portie
    78,0
  • Suikers per portie
    9,8 g
  • Vezels per portie
    7,5 g
  • Eiwitten per portie
    28,6 g
  • Zout per portie
    2,89 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen