DR. OETKER RISTORANTE PIZZA MOZZARELLA GLUTEN FREE LACTOSE FREE: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Glutenvrije pizza, rijkelijk belegd met tomatensaus en mozzarella. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    19% mozzarella kaas, water, rijstebloem, 10% gezeefde tomaten, zetmeel, 7,8% cherrytomaten, 5,3% tomatenconcentraat, Edammer kaas, aardappelvlokken, raapzaadolie, erwten eiwit, gist, suiker, basilicum, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom), olijfolie extra vierge, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren), spinazie, peterselie, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, knoflook, melkeiwitten, specerijen, citroensap, dextrose, oregano.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    230 kcal
  • Energie (kJ)
    963 kJ
  • Vetten
    11,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,8
  • Koolhydraten
    22,0 g/100 g
  • Vezels
    1,4 g/100 g
  • Suikers
    2,1 g/100 g
  • Eiwitten
    10,0 g/100 g
  • Zout
    0,98 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    370 g
  • Energie per portie
    851 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 563 kJ
  • Vetten per portie
    40,7 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    17,8 g
  • Koolhydraten per portie
    81,4
  • Suikers per portie
    7,8 g
  • Vezels per portie
    5,2 g
  • Eiwitten per portie
    37,0 g
  • Zout per portie
    3,63 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen