DR. OETKER RISTORANTE PIZZA MARGHERITA: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella en gouda kaas op een krokante dunne bodem. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    TARWEBLOEM, 15% gezeefde tomaten, 12% MOZZARELLA KAAS, 12% GOUDA KAAS, water, 7,7% tomatenconcentraat, raapzaadolie, bakkersgist, suiker, zout, oregano, basilicum, paprika, peterselie.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    253 kcal
  • Energie (kJ)
    1 060 kJ
  • Vetten
    11,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,4
  • Koolhydraten
    27,0 g/100 g
  • Vezels
    2,3 g/100 g
  • Suikers
    3,1 g/100 g
  • Eiwitten
    10,0 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    295 g
  • Energie per portie
    746 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 127 kJ
  • Vetten per portie
    32,5 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    13,0 g
  • Koolhydraten per portie
    79,7
  • Suikers per portie
    9,1 g
  • Vezels per portie
    6,8 g
  • Eiwitten per portie
    29,5 g
  • Zout per portie
    2,95 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen