DR. OETKER LA MARGHERITA CON BASILICO: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza margherita belegd met tomatensaus, mozzarella en basilicum. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 18% mozzarella kaas, 17% gezeefde tomaten, water, 2,8% tomatenconcentraat, raapzaadolie, zout, olijfolie extra vierge, gist, basilicum, tarwemoutmeel, oregano, peper.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    243 kcal
  • Energie (kJ)
    1 024 kJ
  • Vetten
    6,7 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    3,0
  • Koolhydraten
    35,0 g/100 g
  • Vezels
    2,2 g/100 g
  • Suikers
    2,3 g/100 g
  • Eiwitten
    9,8 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    300 g
  • Energie per portie
    729 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 072 kJ
  • Vetten per portie
    20,1 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    9,0 g
  • Koolhydraten per portie
    105,0
  • Suikers per portie
    6,9 g
  • Vezels per portie
    6,6 g
  • Eiwitten per portie
    29,4 g
  • Zout per portie
    3,00 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden: