Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingGebakken pizza met dunne bodem (39,9%) belegd met tomatensaus, emmentaler, mozzarella, gesmolten cheddar, raclettekaas en behandelde hele olijven.
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenTarwebloem, emmentaler 12,4%, mozzarella 11,4%, dubbel geconcentreerde tomatenpuree 6,3%, gesmolten cheddar 5,6% (cheddar 2,9%, water, melkeiwitten, boter, smeltzout: natriumcitraten, zout, kleurstof: paprika-extract), raclettekaas 4,2% (melk, zout, melkfermenten, stremmiddel, conserveermiddel: natamycine), behandelde hele olijven 2% (olijven, zout), gist, suiker, zout (antiklontermiddel: natriumhexacyanoferraat(II) ), uipoeder, knoflookpoeder, zachte chilipeper in poedervorm, gedehydrateerde oregano, gedehydrateerde basilicum.
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie235 kcal
-
Energie (kJ)987 kJ
-
Vetten9,1 g/100 g
-
Verzadigde vetten5,9
-
Koolhydraten25,0 g/100 g
-
Vezels1,8 g/100 g
-
Suikers1,9 g/100 g
-
Eiwitten12,0 g/100 g
-
Zout1,00 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte450 g
-
Energie per portie1 058 kcal
-
Energie per portie (kJ)4 442 kJ
-
Vetten per portie41,0 g
-
Verzadigde vetzuren per portie26,6 g
-
Koolhydraten per portie112,5
-
Suikers per portie8,6 g
-
Vezels per portie8,1 g
-
Eiwitten per portie54,0 g
-
Zout per portie4,50 g