CARREFOUR BIO PIZZA MARGHERITA: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza gegarneerd met tomatensaus en mozzarella, afkomstig uit biologische landbouw, gebakken op houtvuur - diepvries.
  • Biologisch
    Ja
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem* 46%, water, mozzarella* 20,9%, tomatenpuree* 15,7%, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing* 4,3%, zout, gist, oregano* 0,3%. *Biologisch.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    261 kcal
  • Energie (kJ)
    1 096 kJ
  • Vetten
    9,4 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,8
  • Koolhydraten
    32,0 g/100 g
  • Vezels
    2,6 g/100 g
  • Suikers
    1,5 g/100 g
  • Eiwitten
    10,0 g/100 g
  • Zout
    1,60 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    155 g
  • Energie per portie
    405 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    1 699 kJ
  • Vetten per portie
    14,6 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    7,4 g
  • Koolhydraten per portie
    49,6
  • Suikers per portie
    2,3 g
  • Vezels per portie
    4,0 g
  • Eiwitten per portie
    15,5 g
  • Zout per portie
    2,48 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen