Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingReep met pinda's en amandelen (glutenvrij)
-
BiologischJa
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenPinda's* (aardnoten) 44%, amandelen* 13%, rozijnen* 13% (rozijnen*, zonnebloemolie*), pompoenpitten*, inuline*, rijstsiroop* *=biologisch
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie522 kcal
-
Energie (kJ)2 170 kJ
-
Vetten34,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten4,8 g/100 g
-
Koolhydraten32,0 g/100 g
-
Vezels13,0 g/100 g
-
Suikers17,0 g/100 g
-
Eiwitten17,0 g/100 g
-
Zout0,02 g/100 g