ALBERT HEIJN FRUIT & NOTENREEP BOSBESSENSMAAK DADEL, CASHEW, AMANDEL EN ROZIJN: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Dadelreep met noten en 1,7% bosbessenpoeder
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    57% dadelpasta, 15% cashewnoot, 14% rozijn, 10% amandel, bosbessenpoeder, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    379 kcal
  • Energie (kJ)
    1 591 kJ
  • Vetten
    13,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,0 g/100 g
  • Koolhydraten
    55,0 g/100 g
  • Vezels
    7,0 g/100 g
  • Suikers
    49,0 g/100 g
  • Eiwitten
    7,0 g/100 g
  • Zout
    0,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    35 g
  • Energie per portie
    133 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    557 kJ
  • Vetten per portie
    4,6 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    0,7 g
  • Koolhydraten per portie
    19,3 g
  • Suikers per portie
    17,2 g
  • Vezels per portie
    2,5 g
  • Eiwitten per portie
    2,5 g
  • Zout per portie
    0,00 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen