Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingMASCARPONE DESSERT MET EIERBISCUIT EN KOFFIESAUS
-
BiologischNee
-
Geëtiketteerd nettogewicht180 g
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenMascarpone 21,3% [room, melk, zuurteregelaar (melkzuur) (melk)], koffiesaus 20% (water, glucosestroop, suiker, alcohol, oploskoffie 0,5%, koffie-extract), water, glucosestroop, eierbiscuit 7,8% [tarwebloem, vrije-uitloopei, suiker, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten)], magere melkpoeder, suiker, vrije-uitloopei, Marsala wijn 1,4%, cacaopoeder 1,1%, alcohol, citrusvezel, verdikkingsmiddel (carrageen), emulgator: mono-en diglyceriden van vetzuren), Alcoholgehalte: 1,4%,
-
Nettogewicht2 x 90g
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie245 kcal/100 g
-
Energie (in kJ)1 028 kJ/100 g
-
Vetten10,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten7,2 g/100 g
-
Koolhydraten30,0 g/100 g
-
Vezels1,2 g/100 g
-
Suikers21,0 g/100 g
-
Eiwitten4,8 g/100 g
-
Zout0,17 g/100 g