Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingDESSERT OP BASIS VAN PANNACOTTAROOM 87,5% MET KARAMELSAUS 12,5%
-
BiologischNee
-
Geëtiketteerd nettogewicht240 g
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenSlagroom 30,6%, water, glucosestroop, mageremelkpoeder, karamel 6,3% (suiker, water), suiker, stabilisator: sorbitolen, alcohol, tapiocazetmeel, verdikkingsmiddelen: agaragar - taragom - xanthaangom, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, maïszetmeel, natuurlijk aroma, Alcoholgehalte: 1,2%,
-
Nettogewicht2 x 120g
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie237 kcal/100 g
-
Energie (in kJ)994 kJ/100 g
-
Vetten11,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten7,8 g/100 g
-
Koolhydraten29,0 g/100 g
-
Vezels1,0 g/100 g
-
Suikers20,0 g/100 g
-
Eiwitten2,9 g/100 g
-
Zout0,08 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte120 g
-
Energie per portie284 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 193 kJ
-
Vetten per portie13,2 g
-
Verzadigde vetzuren per portie9,4 g
-
Koolhydraten per portie34,8 g
-
Suikers per portie24,0 g
-
Vezels per portie1,2 g
-
Eiwitten per portie3,5 g
-
Zout per portie0,10 g