VOLTAN TORTELLONI RICOTTA E SPINACI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta gevuld met ricotta en spinazie.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    PASTA 65%: Tarwemeel, durum tarwegriesmeel (Semolina), eieren 16,7% (10,8% op totaal product), water; VULLING 35%: Ricotta (weimelk, room (melk), melk, zout) 34% (11,9% op totaal product), Broodkruim (tarwemeel, water, zout, olijfolie, gist), spinazie 12% (4,2% op totaal product), margarine (palmolie, zonnebloemolie, water, zout), gedroogde aardappel, water, weipoeder (melk), zout, raspkaas (melk), aroma's (bevatten melk), gistextract, aardappelzetmeel, gedroogde spinazie, Grana Padano kaas (melk) (bevat lysozym (ei)), kruiden.
  • Nettogewicht
    500 g
  • Categorie
    Spinazie en kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    191 kcal/100 g
  • Energie
    804 kJ/100 g
  • Vetten
    3,6 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    1,5 g/100 g
  • Koolhydraten
    32,0 g/100 g
  • Vezels
    2,3 g/100 g
  • Suikers
    1,8 g/100 g
  • Eiwitten
    6,4 g/100 g
  • Zout
    0,54 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    239 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 005 kJ
  • Vetten per portie
    4,5 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    1,9 g
  • Koolhydraten per portie
    40,0 g
  • Suikers per portie
    2,3 g
  • Vezels per portie
    2,9 g
  • Eiwitten per portie
    8,0 g
  • Zout per portie
    0,68 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen