GIOVANNI RANA TORTELLONI RICOTTA EN SPINAZIE: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta gevuld met spinazie en ricotta.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling 53% ricotta kaas 35% (melkwei, melk, zout), spinazie 20%, plantaardige vezels (mais en aardappel), zonnebloemolie, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), weipoeder, mascarpone kaas, zetmeel, gedehydrateerde aardappelen, look, nootmuskaat, natuurlijke aroma's (bevatten melk en tarwe), zout. Pasta 47%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Spinazie en kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    257 kcal/100 g
  • Energie
    1 081 kJ/100 g
  • Vetten
    7,8 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,5 g/100 g
  • Koolhydraten
    35,0 g/100 g
  • Vezels
    5,5 g/100 g
  • Suikers
    5,6 g/100 g
  • Eiwitten
    9,0 g/100 g
  • Zout
    1,10 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    321 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 351 kJ
  • Vetten per portie
    9,8 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    3,1 g
  • Koolhydraten per portie
    43,8 g
  • Suikers per portie
    7,0 g
  • Vezels per portie
    6,9 g
  • Eiwitten per portie
    11,3 g
  • Zout per portie
    1,38 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen