Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVerse eierpasta gevuld met ricotta, basilicum, Pecorino Romano BOB schapenkaas en pijnpitten.
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenVulling 53%: basilicumpesto 35% (zonnebloemolie, basilicum 27%, Pecorino Romano BOB* schapenkaas *14%, cashewnoten, geraspte kaas, zout, pijnboompitten 3%), ricotta kaas 33% (melkwei, melk, zout), plantaardige vezels (mais en aardappel), mozzarella kaas, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), lactose, zetmeel, natuurlijke aroma's (bevatten gerst). Pasta 47%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe.
-
Nettogewicht250 g
-
CategoriePesto
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie292 kcal/100 g
-
Energie1 225 kJ/100 g
-
Vetten12,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,1 g/100 g
-
Koolhydraten32,0 g/100 g
-
Vezels6,2 g/100 g
-
Suikers4,1 g/100 g
-
Eiwitten11,0 g/100 g
-
Zout0,98 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie365 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 531 kJ
-
Vetten per portie15,0 g
-
Verzadigde vetzuren per portie3,9 g
-
Koolhydraten per portie40,0 g
-
Suikers per portie5,1 g
-
Vezels per portie7,8 g
-
Eiwitten per portie13,8 g
-
Zout per portie1,23 g