GIOVANNI RANA TORTELLONI PESTO, BASILICUM EN PIJNPITTEN: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta gevuld met ricotta, basilicum, Pecorino Romano BOB schapenkaas en pijnpitten.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling 53%: basilicumpesto 35% (zonnebloemolie, basilicum 27%, Pecorino Romano BOB* schapenkaas *14%, cashewnoten, geraspte kaas, zout, pijnboompitten 3%), ricotta kaas 33% (melkwei, melk, zout), plantaardige vezels (mais en aardappel), mozzarella kaas, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), lactose, zetmeel, natuurlijke aroma's (bevatten gerst). Pasta 47%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Pesto

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    292 kcal/100 g
  • Energie
    1 225 kJ/100 g
  • Vetten
    12,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    3,1 g/100 g
  • Koolhydraten
    32,0 g/100 g
  • Vezels
    6,2 g/100 g
  • Suikers
    4,1 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    0,98 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    365 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 531 kJ
  • Vetten per portie
    15,0 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    3,9 g
  • Koolhydraten per portie
    40,0 g
  • Suikers per portie
    5,1 g
  • Vezels per portie
    7,8 g
  • Eiwitten per portie
    13,8 g
  • Zout per portie
    1,23 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen