GIOVANNI RANA TORTELLONI FUNGHI PORCINI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta gevuld met paddenstoelen
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling 53%: eekhoorntjesbrood 16% (Boletus edulis en zijn groep), ricotta (melkwei, melk, zout), paneermeel (zachte tarwebloem, water, zout, gist), plantaardige vezels (maïs, aardappelen), champignon paddestoelen 9% (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, weipoeder, uien, mozzarella kaas, mascarpone kaas, witte wijn, zetmeel, aardappelvlokken, peterselie 1,4%, lactose, natuurlijke aroma's (bevatten melk, tarwe, gerst), zout, knoflookpoeder. Pasta 47%: zachte tarwebloem, eieren 30%, griesmeel van harde tarwe.
  • Nettogewicht
    400 g
  • Categorie
    Paddenstoel

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    255 kcal/100 g
  • Energie
    1 072 kJ/100 g
  • Vetten
    7,2 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,7 g/100 g
  • Koolhydraten
    36,0 g/100 g
  • Vezels
    5,5 g/100 g
  • Suikers
    5,8 g/100 g
  • Eiwitten
    8,8 g/100 g
  • Zout
    1,10 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    100 g
  • Energie per portie
    255 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 072 kJ
  • Vetten per portie
    7,2 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    2,7 g
  • Koolhydraten per portie
    36,0 g
  • Suikers per portie
    5,8 g
  • Vezels per portie
    5,5 g
  • Eiwitten per portie
    8,8 g
  • Zout per portie
    1,10 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen