GIOVANNI RANA TORTELLINI RICOTTA E SPINACI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse pasta met eieren gevuld met ricotta en spinazie
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Pasta 56%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. Vulling 44%: ricotta kaas 44% (melkwei, melk, zout), gedehydrateerde aardappelen, spinazie 12%, weipoeder, zonnebloemolie, maïs vezels, zout, geraspte kaas, natuurlijke aroma's.
  • Nettogewicht
    800 g
  • Categorie
    Spinazie en kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    260 kcal/100 g
  • Energie
    1 096 kJ/100 g
  • Vetten
    6,3 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,5 g/100 g
  • Koolhydraten
    41,0 g/100 g
  • Vezels
    Niet vermeld
  • Suikers
    3,6 g/100 g
  • Eiwitten
    8,6 g/100 g
  • Zout
    0,99 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    133 g
  • Energie per portie
    346 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 458 kJ
  • Vetten per portie
    8,4 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    3,3 g
  • Koolhydraten per portie
    54,5 g
  • Suikers per portie
    4,8 g
  • Vezels per portie
    Niet vermeld
  • Eiwitten per portie
    11,4 g
  • Zout per portie
    1,32 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen