Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVERSE EIERPASTA MET RICOTTA- EN SPINAZIEVULLING, BIO.
-
BiologischJa
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
Ingrediëntenbiologische pasta 55%: mix van zachtetarwebloem* en hardetarwegriesmeel*, ei* 20%, water. Biologische vulling 45%: spinazie* 18%, ricotta kaas* 17% [melkwei*, melk*, zout], geraspte harde kaas* (melk, zout, microbieel stremsel), water, aardappelvlokken* paneermeel* (tarwebloem*, zout, gist), mageremelkpoeder*, ongeharde zonnebloemolie, zout. *Uit biologische landbouw.
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieSpinazie en kaas
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie256 kcal/100 g
-
Energie1 079 kJ/100 g
-
Vetten6,1 g/100 g
-
Verzadigde vetten2,6 g/100 g
-
Koolhydraten37,0 g/100 g
-
Vezels2,9 g/100 g
-
Suikers2,9 g/100 g
-
Eiwitten12,0 g/100 g
-
Zout1,20 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie320 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 349 kJ
-
Vetten per portie7,6 g
-
Verzadigde vetzuren per portie3,3 g
-
Koolhydraten per portie46,3 g
-
Suikers per portie3,6 g
-
Vezels per portie3,6 g
-
Eiwitten per portie15,0 g
-
Zout per portie1,50 g