Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVerse pasta op basis van ei met kazen
-
BiologischJa
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenGriesmeel van harde tarwe*, ricotta* (melkwei*, melk*, zout, zuurcorrector: melkzuur), eieren* (16% op het afgewerkt product), harde kaas* (lait*, zout, stremsel) (5% op het afgewerkt product), Italico kaas* (lait*, zout, stremsel) (5% op het afgewerkt product), zonnenbloemolie*, paneermeel* (bloem van zachte tarwe*, zout, gist), Fontal kaas* (lait, zout, stremsel) (3% op het afgewerkt product), aardappelvlokken*, zout, Parmigiano Reggiano kaas* (lait*, zout, stremsel) (0,5% op het afgewerkt product). *van biologische landbouw.
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieVulling met kaas
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie292 kcal/100 g
-
Energie1 223 kJ/100 g
-
Vetten13,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten6,1 g/100 g
-
Koolhydraten29,0 g/100 g
-
Vezels1,8 g/100 g
-
Suikers1,8 g/100 g
-
Eiwitten13,0 g/100 g
-
Zout1,50 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie365 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 529 kJ
-
Vetten per portie16,3 g
-
Verzadigde vetzuren per portie7,6 g
-
Koolhydraten per portie36,3 g
-
Suikers per portie2,3 g
-
Vezels per portie2,3 g
-
Eiwitten per portie16,3 g
-
Zout per portie1,88 g