BREMA RAVIOLI AI FORMAGGI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse pasta op basis van ei met kazen
  • Biologisch
    Ja
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Griesmeel van harde tarwe*, ricotta* (melkwei*, melk*, zout, zuurcorrector: melkzuur), eieren* (16% op het afgewerkt product), harde kaas* (lait*, zout, stremsel) (5% op het afgewerkt product), Italico kaas* (lait*, zout, stremsel) (5% op het afgewerkt product), zonnenbloemolie*, paneermeel* (bloem van zachte tarwe*, zout, gist), Fontal kaas* (lait, zout, stremsel) (3% op het afgewerkt product), aardappelvlokken*, zout, Parmigiano Reggiano kaas* (lait*, zout, stremsel) (0,5% op het afgewerkt product). *van biologische landbouw.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Vulling met kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    292 kcal/100 g
  • Energie
    1 223 kJ/100 g
  • Vetten
    13,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    6,1 g/100 g
  • Koolhydraten
    29,0 g/100 g
  • Vezels
    1,8 g/100 g
  • Suikers
    1,8 g/100 g
  • Eiwitten
    13,0 g/100 g
  • Zout
    1,50 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    365 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 529 kJ
  • Vetten per portie
    16,3 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    7,6 g
  • Koolhydraten per portie
    36,3 g
  • Suikers per portie
    2,3 g
  • Vezels per portie
    2,3 g
  • Eiwitten per portie
    16,3 g
  • Zout per portie
    1,88 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen