BREMA GRANTORTELLI RICOTTA E SPINACI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse pasta op basis van ei met ricotta en spinazie
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Ricotta (melkwei, zout, zuurcorrector: melkzuur) (31% op het afgewerkt product), griesmeel van harde tarwe, spinazie (11% op het afgewerkt product) eieren (11% op het afgewerkt product) aardappelvlokken (gedehydrateerde aardappelen), zonnebloemolie, melkwei in poeder, kaas Grana Padano (melk, zout, stremsel, bewaarmiddel: lysozyme van ei), zout, paneermeel (bloem van zachte tarwe, zout, gist), specerijen.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Spinazie en kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    256 kcal/100 g
  • Energie
    1 072 kJ/100 g
  • Vetten
    12,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    3,8 g/100 g
  • Koolhydraten
    25,0 g/100 g
  • Vezels
    3,5 g/100 g
  • Suikers
    2,3 g/100 g
  • Eiwitten
    10,0 g/100 g
  • Zout
    2,20 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    320 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 340 kJ
  • Vetten per portie
    15,0 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    4,8 g
  • Koolhydraten per portie
    31,3 g
  • Suikers per portie
    2,9 g
  • Vezels per portie
    4,4 g
  • Eiwitten per portie
    12,5 g
  • Zout per portie
    2,75 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen