Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVERSE PASTA OP BASIS VAN EI MET BASILICUM EN PARMIGIANO REGGIANO
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenRicotta (MELKwei, zout, zuurcorrector: melkzuur), griesmeel van harde TARWE, EIEREN (11% op het afgewerkt product), paneermeel (bloem van zachte TARWE, zout, gist), zonnebloemolie, kaas Parmigiano Reggiano (5% op het afgewerkt product) (MELK, zout, stremsel), Basilicum (3,5% op het afgewerkt product), aardappelvlokken (gehydrateerde aardappelen), zout, extra vièrge olijfolie.
-
Nettogewicht250 g
-
CategoriePesto
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie290 kcal/100 g
-
Energie1 213 kJ/100 g
-
Vetten14,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,4 g/100 g
-
Koolhydraten29,0 g/100 g
-
Vezels1,3 g/100 g
-
Suikers1,3 g/100 g
-
Eiwitten11,0 g/100 g
-
Zout1,10 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie363 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 516 kJ
-
Vetten per portie17,5 g
-
Verzadigde vetzuren per portie4,3 g
-
Koolhydraten per portie36,3 g
-
Suikers per portie1,6 g
-
Vezels per portie1,6 g
-
Eiwitten per portie13,8 g
-
Zout per portie1,38 g