BREMA GRANTORTELLI BASILICO E PARMIGIANO REGGIANO: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    VERSE PASTA OP BASIS VAN EI MET BASILICUM EN PARMIGIANO REGGIANO
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Ricotta (MELKwei, zout, zuurcorrector: melkzuur), griesmeel van harde TARWE, EIEREN (11% op het afgewerkt product), paneermeel (bloem van zachte TARWE, zout, gist), zonnebloemolie, kaas Parmigiano Reggiano (5% op het afgewerkt product) (MELK, zout, stremsel), Basilicum (3,5% op het afgewerkt product), aardappelvlokken (gehydrateerde aardappelen), zout, extra vièrge olijfolie.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Pesto

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    290 kcal/100 g
  • Energie
    1 213 kJ/100 g
  • Vetten
    14,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    3,4 g/100 g
  • Koolhydraten
    29,0 g/100 g
  • Vezels
    1,3 g/100 g
  • Suikers
    1,3 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    1,10 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    363 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 516 kJ
  • Vetten per portie
    17,5 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    4,3 g
  • Koolhydraten per portie
    36,3 g
  • Suikers per portie
    1,6 g
  • Vezels per portie
    1,6 g
  • Eiwitten per portie
    13,8 g
  • Zout per portie
    1,38 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen