Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVerse pasta op basis van ei met asperges
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
Ingrediëntengriesmeel van harde tarwe, asperges (25% op het afgewerkt product), ricotta (melkwei, zout, zuurcorrector: melkzuur), eieren (11% op het afgewerkt product), zonnebloemolie, aardappelvlokken (gehydrateerde aardappelen), paneermeel (bloem van zachte tarwe, gist, zout), ajuin, zout, wijnazijn, kaas Grana Padano (melk, zout, stremsel, bewaarmiddel: lysozyme van ei), aroma, look, peper.
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieGroenten
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie264 kcal/100 g
-
Energie1 108 kJ/100 g
-
Vetten9,9 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,5 g/100 g
-
Koolhydraten34,0 g/100 g
-
Vezels2,3 g/100 g
-
Suikers2,9 g/100 g
-
Eiwitten8,6 g/100 g
-
Zout1,80 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie330 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 385 kJ
-
Vetten per portie12,4 g
-
Verzadigde vetzuren per portie4,3 g
-
Koolhydraten per portie42,5 g
-
Suikers per portie3,6 g
-
Vezels per portie2,9 g
-
Eiwitten per portie10,8 g
-
Zout per portie2,25 g