Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVerse deegwaren met eieren, gevuld met basilicum, parmigiano reggiano (parmezaan) en ricotta
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
Ingrediënten33,6 % ricotta [melkwei, zout, zuurteregelaar (E270)], 24,5 % griesmeel van harde tarwe (gluten), 11% eieren, paneermeel [tarwebloem (gluten), zout, gist], 9,2 % zonnebloemolie, 5% Parmigiano Reggiano DOP (melk, zout, dierlijk stremsel), 3,6 % basilicum, aardappelvlokken, zout, olijfolie, water.
-
Nettogewicht250 g
-
CategoriePesto
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie289 kcal/100 g
-
Energie1 208 kJ/100 g
-
Vetten14,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,4 g/100 g
-
Koolhydraten29,0 g/100 g
-
Vezels1,3 g/100 g
-
Suikers1,3 g/100 g
-
Eiwitten11,0 g/100 g
-
Zout1,10 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie361 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 510 kJ
-
Vetten per portie17,5 g
-
Verzadigde vetzuren per portie4,3 g
-
Koolhydraten per portie36,3 g
-
Suikers per portie1,6 g
-
Vezels per portie1,6 g
-
Eiwitten per portie13,8 g
-
Zout per portie1,38 g