BERTAGNI GIRASOLI MET RICOTTA ET LEMON VAN SICILIE: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta met een vulling van ricotta et lemon.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling (63%): ricotta 49% {30% in het afgewerkte product} (melkwei, room (melk), zout), boter (melk), broodkruimels (tarwebloem, zout, gist), lactose, citroen zest 7% {4,4% in het afgewerkte product}, zout, infusie van citroenzest 0,1% {0,06% in het afgewerkte product}. Pasta (37%): tarwebloem, eieren 28,5% {10,5% in het afgewerkte product}, griesmeel van harde tarwe.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Vulling met kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    286 kcal/100 g
  • Energie
    1 198 kJ/100 g
  • Vetten
    14,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    8,0 g/100 g
  • Koolhydraten
    32,0 g/100 g
  • Vezels
    Niet vermeld
  • Suikers
    7,4 g/100 g
  • Eiwitten
    8,0 g/100 g
  • Zout
    1,30 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    358 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 498 kJ
  • Vetten per portie
    17,5 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    10,0 g
  • Koolhydraten per portie
    40,0 g
  • Suikers per portie
    9,3 g
  • Vezels per portie
    Niet vermeld
  • Eiwitten per portie
    10,0 g
  • Zout per portie
    1,63 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen