Persbericht

Speciale reisdag bij Test Aankoop op donderdag 11 februari

10 februari 2021

Deze donderdag, 11 februari, stelt Test Aankoop zijn diensten ter beschikking om een antwoord te geven op de vele vragen die consumenten hebben in verband met reizen in tijden van corona. Eerst en vooral publiceert de organisatie online een bestand met veelgestelde vragen, maar ook organiseert zij een Facebook Live van 12.00 tot 13.00 uur om live vragen van consumenten te beantwoorden. Daarnaast opent Test Aankoop haar speciale telefoonlijn voor reizen (0800 29 510)die geopend zal zijn elke weekdag van 9u tot 18u en op vrijdag van 9utot15u45.


Ontelbare vragen

Sinds de aankondiging van het verbod op niet-essentiële reizen tussen 27 januari en 1 maart, stromen de vragen bij Test Aankoop opnieuw binnen. Als mijn reis is geannuleerd, heb ik dan recht op een terugbetaling of ben ik verplicht een voucher te accepteren? Wat als mijn vlucht behouden blijft maar ik niet kan vertrekken? Is dit een goed moment om mijn carnavalsvakantie te boeken? Hoe zit het met de zomervakantie? Is het beter om een georganiseerde reis te boeken of om mijn vakantie zelf te organiseren? Wat zijn de risico's waaraan ik ben blootgesteld?

 

Speciale reisdag

Om hierop in te spelen heeft Test Aankoop besloten een speciale reisdag te organiseren. De organisatie publiceert online een lijst met veelgestelde vragen en organiseert morgen, 11 februari, van 12.00 tot 13.00 uur een Facebook Live om live op vragen van consumenten te antwoorden. Daarnaast opent zij het gratis nummer 0800 29 510 waar consumenten terecht kunnen voor individuele vragen over reizen, elke weekdag van 9u tot 18u en op vrijdag van 9u tot 15u45.

Toegang pers

Om als journalist toegang te krijgen tot alle inhoud, vragen wij u ons een email te sturen.