Nieuws

Nieuwe tool herinnert aan vervaldatum tegoedbonnen

27 augustus 2020
Beheer je Corona-vouchers

Tienduizenden consumenten hebben tegoedbonnen of de belofte van een terugbetaling gekregen omdat hun vakantie, vlucht of concert is geannuleerd. Met onze nieuwe tool houd je makkelijk bij wanneer je vouchers vervallen en welke terugbetalingen je nog tegoed hebt.

De lijst van geannuleerde vakanties en evenementen is eindeloos. Reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen en concertorganisatoren zagen zich gedwongen om hun klanten binnen een redelijke termijn terug te betalen of tegoedbonnen (vouchers) aan te bieden die ze vóór een bepaalde datum moeten gebruiken.

Weet jij nog welke terugbetalingen je moet krijgen tegen welke datum? Heb je de vervaldata van de vouchers goed ingeprent? Wij kunnen je helpen.

Herinnering vóór vervaldatum

Met onze nieuwe tool kun je een overzicht maken van de tegoedbonnen en de betalingen waar je recht op hebt. Voor de vouchers kun je de bijbehorende deadline ingeven. Dan krijg je een herinnering wanneer de vervaldatum nadert: een eerste keer 14 dagen voor de vervaldatum, een tweede keer wanneer er nog drie dagen resten.

naar de tool