Nieuws

Al je vragen over reizen beantwoord

10 februari 2021
reizen en corona

Afspraak op donderdag 11 februari om 12 uur met Anne Moriau, de reisexpert van onze juristen. Je zult haar tijdens een Facebook Live al je vragen kunnen stellen. Maar ook de rest van de dag kun je bij ons terecht met je vragen over corona en de gevolgen ervan voor je reisplannen, op het gratis nummer 0800 29 510.

Bij elk nieuw Overlegcomité is het bang afwachten welke beslissing zal worden genomen over de cafés en restaurants, de zwembaden, de contactberoepen. Hoe lang nog vóór die economische activiteiten mogen hernemen? 

Maar ook wie graag op reis gaat, snakt naar een versoepeling en naar de terugkeer van "het normaal". Corona trok in 2020 voor tal van mensen immers een dikke streep door de reisplannen. Velen hebben hun geld nog altijd niet terug en zitten thuis met een reisvoucher. En met het huidige reisverbod lijkt het er alsmaar minder in te zitten dat ze snel een nieuwe reis zullen kunnen boeken ter vervanging van die welke in het water viel (bij sommige mensen zelfs meer dan één). Geen wonder dus dat wij worden overstelpt met vragen.

Zo rees het idee van een speciale dag waarbij we alles in het werk zetten om jou bij te staan met je vragen over reizen. 

Live chat

Je zult op donderdag 11 februari live kunnen chatten met Anne Moriau, de reisexpert van onze juristen. Afspraak op onze Facebookpagina tussen 12 en 13 uur. 

Om die zeker niet te missen kun je hieronder klikken op "Herinnering ontvangen". Je zult dan tijdig weten wanneer je Facebook moet openen en zult zo live je vraag kunnen stellen.

 

Dossier met FAQ

Het zal ongetwijfeld niet mogelijk zijn om tijdens de Facebook Live alle vragen aan bod te laten komen over wat mogelijk is en wat niet inzake reizen en welke beperkingen de regering precies heeft opgelegd. Ga daarom zeker een kijkje nemen in ons dossier met veelgestelde vragen over reizen. We volgen daarin de situatie op de voet.

Heb je hulp nodig?

Als je door de coronacrisis een probleem hebt met een reis, kun je ons elke werkdag bereiken op het gratis nummer 0800 29 510, van maandag tot donderdag tussen 9 en 18 uur en op vrijdag tussen 9 en 15.45 uur.

BEL 0800 29 510