Gids

Dorpen met een verhaal

19 januari 2022
Gratis wandelgidsen van Test Aankoop

Trek je graag naar ongewone plekjes en weet je graag alles over de anekdotes van elk dorp waar je wandelt? Ontdek hier twee wandelgidsen, die je als lid gratis kunt verkrijgen.

Op zoek naar een originele uitstap? Wil je een weekend doorbrengen in een dorp met een rijke geschiedenis of een bizarre  lokale gewoonte, een dorp dat bekend staat om zijn vele kunstenaars of simpelweg om zijn authentieke schoonheid …? Dan zul je aan je trekken komen in onze catalogus met Praktische Gidsen, waar we maar liefst twee wandelgidsen aanbieden onder de titel "Dorpen met een verhaal".

Dorpen met een verhaal

In de eerste wandelgids, "Van Alsemberg tot Lillo", vind je 25 dorpen die één voor één een ongewoon verhaal te vertellen hebben: een mijnwerkerscité, een vissersdorp zonder haven, één met een opmerkelijke architectuur of een taaie religieuze minderheid, een wijndorp, een kolonie kunstenaars, een eeuwendurend grensgeschil, een glazen dorp, een dorp onder de zeespiegel of in de ban van heksen en duivels.

In de tweede wandelgids, "Van Limburg tot Zoutleeuw", hebben we 25 andere bestemmingen in petto voor jou, onder meer een boekendorp, een kunstenaarsnest aan de Leie, het dorp van de oudste Belg, de parel van de romaanse Condroz en de bakermat van het rode marmer.

Bij elk dorp is een wandeling uitgestippeld met een gedetailleerde routebeschrijving die je langs gehuchten, bezienswaardigheden en landschappen voert. 

Zo vraag je ze aan

Als lid kun je elke maand een gratis Praktische Gids naar keuze aanvragen, je zult alleen een klein bedrag aan administratieve kosten moeten betalen voor de verzending.

IK WIL EEN PRAKTISCHE GIDS BESTELLEN