Alert

Bedrog: leurders van Test Aankoop, die bestaan niet!

23 april 2021

Deur-aan-deurverkopers die je in naam van Test Aankoop een abonnement willen laten nemen op onze diensten, dat is bedrog! Wij gaan nooit zo te werk. In het verleden hebben we zelfs campagne gevoerd tegen zulke verkooptactieken.

Verschillende abonnees hebben ons recentelijk gecontacteerd nadat ze thuis werden bezocht door zogenaamde verkopers van Test Aankoop. Die verkopers stelden hen voor om een abonnement te nemen op onze magazines en op onze diensten.

Het gaat hier duidelijk om bedrieglijke praktijken. Wij sturen immers nooit verkopers naar mensen thuis om wat dan ook te verkopen. Voorlopig worden de verkopers enkel in de regio’s van Luik en Charleroi gesignaleerd, maar het is niet uitgesloten dat ze hun actieterrein zullen uitbreiden naar andere provincies. Laat ze zeker nooit binnen.

Teken niets en geef ook je bankrekeningnummer niet!

Onder het voorwendsel dat ze je een abonnement of lidmaatschap van Test Aankoop verkopen, hebben de verkopers uiteraard gegevens zoals je bankrekeningnummer en je e-mailadres nodig. Geef hen zeker dergelijke gegevens niet en onderteken niets, zelfs geen “bewijs” van het bezoek van de leurder. Kortom, laat je niet in de luren leggen.

Hulp nodig?

Als je valse vertegenwoordigers van Test Aankoop aan de deur hebt gehad, laat het dan onmiddellijk aan de politie weten.

Als je al lid bent, laat het dan ook aan ons weten via het nummer 02 542 32 32

Bel naar 02 542 32 32