Nieuws

Maak kennis met onze Testers

Onze testen in het labo worden voortaan aangevuld met de mening van consumenten zoals jij en ik. Hun opdracht: het delen van hun ervaringen met verschillende producten.

03 mei 2021

Phyllis, Leticia, Marcel, Chris, Simon en Jonathan zijn tussen de 24 en 65 jaar en de nieuwe gezichten van Test Aankoop. Ze zijn student, docent of zelfs gepensioneerd. Sommigen zijn alleenstaand, anderen hebben een relatie of een gezin. Ze hebben elk hun eigen gewoontes, voorkeuren, vooroordelen en ook gebreken. De Testers zijn dus gewone mensen zoals iedereen. 

We laten deze 6 consumenten verschillende producten testen en zij zullen hun ervaringen met ons delen. Deze nieuwe inzichten bieden een extra meerwaarde ten opzichte van onze wetenschappelijk onderbouwde labotests voor de prestaties van toestellen.

Wat is het verschil met onze andere tests?

Elk jaar testen we bijna 5 000 producten in onafhankelijke labo’s. Hun analyses zijn objectief en wetenschappelijk. Vandaag willen we doorsnee consumenten een aantal van deze producten voorschotelen. Het is een nieuwe manier om het gebruiksgemak of het nut van nieuwe functies te beoordelen. Een apparaat kan heel goed werken, maar als de meeste mensen niet weten hoe ze het moeten gebruiken, vormt dat een probleem. De Testers zullen een nieuw licht werpen op wat we testen.

Naar de koopwijzers

Alledaagse superhelden

Elektrische fietsen, tv’s, barbecues ... De Testers zullen worden geconfronteerd met allerlei alledaagse apparaten. Sommigen zijn er al vertrouwd mee. Voor anderen zal het een eerste kennismaking zijn. Hun oordeel is waardevol en zal jou helpen bij het maken van de juiste keuzes in de winkel, zeker als je twijfelt tussen twee producten met een Beste van de Test-label of twee Beste Kopen met een erg vergelijkbare kwaliteit. Want misschien ben je wel zoals Marcel die net is verhuisd en zijn huis zo goed mogelijk wil inrichten. Of je voelt je bijvoorbeeld meer verbonden met Jonathan die dol is op het maken (en eten) van gebak.

Hun avonturen online

Phyllis, Leticia, Marcel, Chris, Simon en Jonathan vertellen je op onze website graag meer over hun ervaringen met allerlei producten. In mei proberen De Testers een selectie van elektrische fietsen uit. In juni zullen ze van de tuin genieten met hun bubbel en een stevige barbecue. En zullen ze hun televisie aanzetten om te genieten van de vele sportieve evenementen deze zomer. Zoals wij allemaal.
Je kunt hun avonturen ook volgen via onze sociale media en in de pagina's van Test Aankoop.

Naar de avonturen van De Testers