Tips

Kies zelf wat je te zien krijgt op testaankoop.be

13 augustus 2019

De homepagina van onze site kreeg een nieuwe look. Nadat je bent aangemeld op de site, zie je meteen de recentste informatie over door jou gekozen thema's. Bovendien krijg je meteen een rechtstreekse toegang tot verschillende onderdelen van je profielpagina. Profiteer snel van al deze nieuwe mogelijkheden!

Je kende ongetwijfeld al de rijke inhoud van onze site: dossiers, rekenmodules, koopwijzers, de klachtenbox enz. Maar wist je dat het ook mogelijk is om allerlei zaken te personaliseren zodat je meteen de informatie te zien krijgt die jou interesseert? En dat je zelfs een melding kunt ontvangen wanneer we iets publiceren over door jou gekozen thema's?

Informatie enkel en alleen voor jou

Onze site bevatte al heel wat personalisatiemogelijkheden, maar nu hebben we deze nog verder uitgebreid en sterker zichtbaar gemaakt. Na het aanmelden zul je dat meteen merken, helemaal bovenaan op de homepagina: we bieden een rechtstreekse toegang tot informatie en diensten die specifiek voor jou nuttig en interessant zijn. Dat is sneller en gemakkelijker, en uiteraard volledig vertrouwelijk.

Wat is het voordeel van een persoonlijk profiel?

  • Je ontvangt onmiddellijk informatie die interessant is voor jou. Je selecteert je voorkeurthema's, en zodra er iets nieuws online wordt geplaatst, zie je dat meteen in jouw persoonlijke ruimte op de website, of krijg je indien gewenst zelfs een mail of sms.
  • Je kunt al je gebruiksprofielen terugvinden, in één muisklik. Bij het surfen naar één van onze koopwijzers of diensten voer je enkele gegevens in (bijvoorbeeld je jaarlijkse elektriciteitsverbruik in de koopwijzer “Gas en elektriciteit”). Indien je wenst, slaan we deze gegevens op, zodat je ze niet bij elke opzoeking opnieuw moet invullen. Als je op “Je gebruiksprofielen” klikt, zie je al deze gegevens in één oogopslag.
  • Je kunt de prijs volgen van producten en diensten. Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasmachine maar is het model dat je op het oog hebt aan de dure kant? Je kunt een melding ontvangen zodra deze in prijs daalt. Idem voor je opzoekingen rond auto- of hospitalisatieverzekeringen, leningen (persoonlijke, hypothecaire of renovatieleningen), zicht- en spaarrekeningen, kredietkaarten of abonnementen voor TV, internet en telefonie.
  • Je ontvangt een melding zodra we een toestel hebben getest. Wil je graag de testresultaten kennen van een gloednieuw toestel op de markt? Duid dit aan in de gewenste koopwijzers, zodat je een melding krijgt zodra we het hebben getest en de resultaten beschikbaar zijn.
  • Je kunt er alle artikels en dossiers verzamelen die je graag zou willen lezen. Zo hoef je ze niet telkens opnieuw op te zoeken.
  • Je kunt er de status opvolgen van je klachten en van je tussenkomsten in onze community's.

Hoe personaliseer je de homepagina?

Wanneer je vanaf nu aanmeldt, verschijnt er een persoonlijke welkomstboodschap op de homepagina. Je krijgt standaard echter de populairste inhoud te zien, maar je kunt dat dus aanpassen aan je persoonlijke interesses.

Hoe je te werk moet gaan om dat te doen, leggen we hieronder uit: