Nieuws

VOO lanceert goedkoopste 4play in Wallonië

05 oktober 2017
4 play voo

De Waalse telecomprovider VOO volgt de concurrentie met een alles-in-één-pakket, een late poging om klanten aan zich te binden met extra diensten. 

Scherpe prijs

Hoe meer diensten we bij dezelfde provider afnemen, hoe minder snel we overstappen naar een andere. Alles-in-één-formules die internet, digitale tv, vaste lijn en mobiele telefonie voor het hele gezin combineren, zijn dan ook dé manier bij uitstek om klantentrouw te stimuleren. Ruim een jaar na Proximus en Telenet heeft ook VOO dat begrepen: One is een erg betaalbare formule, maar niet voor iedereen.

Goedkoopste in landsgedeelte

Per extra mobiel abonnement binnen VOO One betaal je slechts € 12 per maand bovenop de pakketprijs. Hiervoor krijg je 2 GB mobiele data en kun je onbeperkt bellen en sms'en. Voor een gezin met twee kinderen lijkt dat een goede deal: € 131 per maand. 

4 play

VOO One is enkel beschikbaar in Wallonië en in de Brusselse gemeenten Elsene, Sint-Gillis, Evere, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem en Ukkel. 

Enkel Telenet is voordeliger

Voor een vergelijkbaar pakket bij concurrent Proximus (Tuttimus) betaal je elke maand € 32 meer. Ook Orange LOVE komt duurder uit. De totaalprijs voor een pakket, aangevuld met de nodige mobiele abonnementen, komt neer op € 147,10 per maand, meer dan € 36 duurder.

Alleen Telenet biedt een nóg goedkoper alternatief: datzelfde gezin zou in Vlaanderen € 126,33 betalen voor het Wigo-pakket.