Nieuws

Telenet verhoogt prijzen vanaf 16 augustus

18 juli 2021

Telenet voert deze zomer een nieuwe prijsstijging van 1% door op zijn bundels en tarieven. Volgens de kabelgigant ligt die in lijn met de inflatie. We stellen opnieuw vast dat de prijzen bij de grote telecomoperatoren in ons land jaar na jaar blijven stijgen.

Niet voor ONE en ONEup

In minder dan een jaar tijd – de vorige dateert van oktober 2020 – drijft Telenet opnieuw de prijzen op. Naar eigen zeggen doet de operator dat om de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van zijn producten en dienstverlening te kunnen blijven verbeteren.

Voor de nieuwste bundels (ONE en ONEup) geldt de tariefverhoging niet. Een strategie die telecomoperatoren wel vaker toepassen.

Internet en televisie worden duurder

We stellen vast dat de nieuwe prijsverhoging zich vooral toespitst op het duurste solo internetabonnement en (digitale) televisie. Zo kost een “All-Internet” abonnement vanaf 16 augustus € 55,10 per maand, ruim een halve euro meer dan voordien. Verder zien we ook dat de huur van je digibox en digicorders weer enkele centen duurder wordt.

Alle details van de prijsverhoging

Gratis opzeggen bij prijsverhoging

Telenet zal zijn klanten persoonlijk informeren indien de prijsverhoging een impact heeft op hun maandelijkse factuur. Indien je niet akkoord bent met deze zoveelste prijsverhoging, weet dan dat je altijd gratis je contract kan opzeggen. En dit tot de eerste dag van de maand volgend op de tariefverhoging.

Ben je op zoek naar een goedkoper of meer passend tarief voor jouw telecomverbruik? Maak dan gebruik van onze tariefvergelijker telecombundels.

Onze koopwijzer telecomtarieven

User name

Deelnemen aan de discussie

Deelnemen door een vraag of reactie achter te laten

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/08/2021

Het ergste is dat de telecombedrijven doen wat ze willen nu de mensen verplicht worden van alles elektronisch te doen wat een dure grap is voor alleen staande en gepensioneerden wand die moeten evenveel betalen als een gezin voor tv ,internet en gsm gebruik

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/08/2021

Tegenwoordig is internet een basisbehoefte en in Coronatijden zit een mens 's avonds thuis, dus ook meer tv kijken. Maken ze daar geen misbruik van bin Telenet? Een mens zou gaan denken van wel.

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/07/2021

Straks moet men als alleenstaande 2 jobs hebben om niet te moeten leven in armoede. Er mogen daarop ook eens strengere regels volgen...

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/07/2021
, Gereageerd:

Heel juist Annita, buiten werken en facturen betalen, blijft er voor ons niet veel meer over voor een weekendje uit en voor verlofreisje. En als je dan ook nog eens ziek valt, is het voor ons gedwongen isolatie.