Nieuws

Scarlet Mobile vereenvoudigt zijn aanbod

04 maart 2019

Vanaf eind februari biedt Scarlet Mobile niet langer 4 mobiele abonnementen aan, maar 2, namelijk Red en Hot. Het eerste richt zich op gebruikers die voldoende hebben aan een beperkt aantal belminuten, terwijl je met Hot onbeperkt kunt bellen. Bij beide kun je het inbegrepen mobiel surfvolume uitbreiden.

Inleiding

Voor € 8 per maand kun je met het Red abonnement van Scarlet Mobile 2,5 uur bellen en onbeperkt sms’en. Je krijgt ook 500 MB surfvolume ter beschikking. Heb je voldoende aan 150 belminuten, maar heb je meer mobiele data nodig? Dan kun je het inbegrepen surfvolume vergroten met 1 GB (voor € 5 extra), met 5 GB (voor € 10 extra) of met 10 GB (voor € 15 extra).

Trend naar onbeperkt

De grote netwerkoperatoren hebben eind vorig jaar en begin dit jaar allemaal hun “volledig” onbeperkt mobiel abonnement gelanceerd. Met deze abonnementen kan je naast onbeperkt bellen en sms’en ook onbeperkt surfen. Vanaf een bepaald verbruikt surfvolume geldt er echter wel een “Fair Use Policy” en wordt je surfsnelheid beperkt tot 512 Kbps.

Scarlet Mobile oordeelt dat niet iedereen nood heeft aan een onbeperkt surfvolume en limiteert het maximum beschikbaar surfvolume tot 13 GB. Standaard zit er namelijk in het abonnement Hot (€18 per maand) naast onbeperkt bellen en sms’en ook 3 GB mobiel surfvolume inbegrepen. Voeg daaraan de optie van 10 GB aan € 15 per maand toe en je komt tot een totaal abonnement van € 33 per maand.

Op de volgende pagina’s kun je de vergelijking raadplegen van de tarieven van de verschillende providers voor twee gebruiksprofielen:

Welk tarief is het interessantst voor jou?

Uit onze prijsvergelijkingen blijkt dat virtuele mobiele operatoren, die gebruik maken van het netwerk van één van de drie netwerkoperatoren, veelal goedkoper zijn dan het vergelijkbare aanbod van de netwerkoperatoren.

Ben je benieuwd welke operator en welk bijhorend tarief het voordeligst is voor jouw verbruik, neem dan snel een kijkje in onze module gsm-tarieven.

Naar module gsm-tarieven