Nieuws

Orange voegt vaste telefonie toe als optie aan LOVE-aanbod

16 april 2018
 vaste telefonie Orange

Sinds de lancering van het LOVE-aanbod in maart 2016 kon Orange geen vaste telefonie aan haar klanten aanbieden, daar komt nu verandering in. Orange groeit op die manier meer en meer uit tot een complete uitdager voor de klassieke telecomoperatoren in ons land.
In het LOVE-aanbod van Orange, dat in maart 2016 op de markt kwam, zat tot nog toe geen vaste telefonie. Dit gebrek werd gedeeltelijk gecompenseerd bij Orange met de optie “Evening & Weekend”. Klanten konden met deze optie hun mobiel abonnement gebruiken om onbeperkt te bellen naar Belgische vaste en mobiele nummers tijdens de daluren. “Evening & Weekend” kost je € 3 extra per maand. Voor consumenten die echter nog veel de vaste telefoon gebruiken, volstaat deze optie niet. Wil je bovendien met het hele gezin tijdens de daluren kunnen bellen, dan moet voor elk mobiel abonnement binnen je LOVE-bundel deze optie worden geactiveerd. Zo lopen de kosten snel op.

Vaste telefonie, zonder vaste lijn

Dankzij het toevoegen van de optie “Fixed Phone” kan Orange nu groeien tot een volwaardige 3-play en 4-play aanbieder. Let wel dat het in het geval van een 3-play bundel, het nog steeds verplicht blijft om ook mobiel klant bij Orange te zijn (of te worden) om van het LOVE-aanbod gebruik te kunnen maken.

Om van de optie vaste telefonie gebruik te maken betaal je € 10 per maand bovenop je abonnement van je LOVE-bundel. Je kan dan 24u/24u en onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in België. Bovendien kan je ook onbeperkt bellen naar vaste internationale lijnen van 40 landen, waaronder Frankrijk, Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Belangrijke informatie die Orange zelf nog meegeeft is dat de optie “Fixed Phone” niet werkt met faxapparaten en alarmsystemen en dat ze enkel een dienst aanbieden. Ze bieden dus zelf geen vaste telefoontoestellen aan.

Voordeliger voor jou?

Deze nieuwe toevoeging aan het LOVE-aanbod biedt een goedkoper alternatief voor consumenten die veelvuldig gedurende de dag naar vaste en mobiele nummers bellen in België. Bovendien kan je gratis naar vaste nummers in het buitenland bellen en hanteert Orange ook in vele gevallen lage tarieven voor landen die niet inbegrepen zijn in de optie.

Wil je weten of Orange een goedkoper alternatief vormt voor jouw telecombehoeften?

Ontdek het in onze onlinekoopwijzer