Nieuws

Ook Base schaft limieten af

11 februari 2019
ongelimiteerd van Base

Na Orange en Proximus lanceert nu ook Base een onbeperkt aanbod. Net als zijn concurrenten speelt de telecomprovider in op het continu stijgende dataverbruik. Base Unlimited blijkt een bijzonder scherpe aanwinst voor de Belgische markt.

Inleiding

Voor € 40 per maand kun je bij Base voortaan onbeperkt bellen, sms’en en surfen. Nieuwe klanten betalen de eerste drie maanden zelfs maar € 25 per maand!

Net zoals bij Orange en Proximus geldt er uiteraard wel een fair use policy: wie het inbegrepen volume 25 GB per maand heeft opgebruikt, surft aan een verlaagde snelheid verder tot de limiet de volgende maand terug wordt gereset. Je snelheid wordt dan verlaagd tot 512 Kbps, genoeg om te kunnen blijven surfen, mailen en sociale media te gebruiken. 

Aparte bundel binnen de EU

Die limiet van 25 GB is echter enkel van toepassing in België. Vertoef je veel in andere Europese landen, dan gaat je mobiel internetverbruik af van een apart surfvolume van 20 GB per maand. Verbruik je meer verbruiken dan die 20 GB, dan betaal je € 0,0054 per extra MB binnen de EU.

Ongelimiteerd surfen voor de beste prijs

Wij vergeleken de drie bestaande "unlimited"-formules en wogen de abonnementskosten af tegen de aangeboden datavolumes. De resultaten van deze vergelijking lees je op de volgende pagina.

Naar de resultaten

Bereken zelf

Op zoek naar het meest interessante abonnement voor jouw verbruik? Misschien heb je helemaal geen onbeperkte formule nodig, en kies je beter voor een goedkoop basispakket. Met onze koopwijzer gsm-tarieven vind je in één-twee-drie welke operatoren een formule op jouw maat aanbieden.

Naar de koopwijzer gsm-tarieven