Nieuws

Nu ook abonnementen van Mobile Vikings: interessant bij groot dataverbruik

19 september 2016
Mobile vikings

Mobile Vikings lanceert drie nieuwe abonnementsformules. Voor gebruikers die veel willen surfen of bellen naar klanten van dezelfde provider zitten er zeker voordelige tarieven tussen.

Inleiding

Na jarenlange focus en succes op het prepaidsegment waagt de alternatieve provider Mobile Vikings zich nu ook aan mobiele abonnementen. De drie nieuwe formules richten zich nog steeds tot de jongere generatie die vooral ook veel wil kunnen surfen. 

Nog steeds gratis belminuten en sms’en

De abonnementstarieven lopen van € 10 tot € 25 en bieden elk een verschillende hoeveelheid belminuten, sms’en en MB’s mobiele surfdata:

  • Abonnement 10: 100 belminuten / 1 000 sms’en / 1 000 MB
  • Abonnement 15: 150 belminuten / 2 000 sms’en / 2 000 MB
  • Abonnement 25: 250 belminuten / 4 000 sms’en / 4 000 MB

Daarbovenop krijgen klanten elke dag nog steeds 60 gratis belminuten en 300 sms’en extra naar andere Mobile Viking-gebruikers in België, net zoals bij de prepaidformules. 

Volgens onze eerste berekeningen kunnen de nieuwe abonnementen van Mobile Vikings voor een bepaald type gebruik alvast zeer voordelig zijn, met name voor grote mobiele datagebruikers. Als u daaronder valt, kunt u jaarlijks al snel € 60 tot zelfs € 240 besparen.

Profiel met weinig bellen, veel surfen

Voor wie minder dan een uur belt per maand maar wel veel surft (minstens 1 000 MB per maand), is Abonnement 10 van Mobile Vikings momenteel het goedkoopste aanbod op de markt. De formule is maar liefst 30 % goedkoper dan Jim Mobile en Scarlet Mobile. Op jaarbasis valt er in vergelijking met de grote operatoren al snel € 60 te besparen. Bekijk hier een tabel met onze vergelijking met de andere providers.

Profiel met veel bellen, nog meer surfen

Voor een regelmatig belprofiel (ongeveer 3,5 uur bellen per maand) en een zeer intensief surfprofiel (minstens 4 000 MB per maand) blijkt ook Abonnement 25 het voordeligst. De formule is 20 % goedkoper dan Telenet en 32 % goedkoper dan Jim Mobile. Wie klant is bij Proximus, Orange en Base kan bij Mobile Vikings maar liefst € 168 tot € 240 besparen per jaar. Bekijk hier een tabel met onze vergelijking met de andere providers.

Wilt u controleren of u momenteel te veel betaalt bij uw provider?