Nieuws

Mobile Vikings biedt nieuwe klanten niet tevreden, geld terug-garantie

27 mei 2020

De alternatieve mobiele telecomoperator Mobile Vikings slaagt er opnieuw in zijn abonnementen drastisch voordeliger te maken dan de concurrentie en start met een unieke “niet tevreden geld terug”-garantie. Dit zijn de nieuwigheden in hun aanbod.

Goedkopere mobiele abonnementen

Na de lancering van DA DA TA, het goedkoopste onbeperkte mobiele abonnement in België in 2019, komt Mobile Vikings opnieuw met drastische prijsverlagingen. De telecomoperator is er net als wij van overtuigd dat de prijzen voor mobiele telefonie in België te hoog zijn en past daarom zijn mobiele abonnementen verder aan.

Tot 72% goedkoper dan concurrentie

Zo krijg je meer data en/of meer belminuten voor hetzelfde maandabonnement. Voor de profielen die we verder in detail hebben uitgewerkt, blijkt Mobile Vikings 40 tot 72% goedkoper dan een vergelijkbaar aanbod bij de andere mobiele operatoren. Indien je voor jezelf wilt nagaan of de vernieuwde abonnementen van Mobile Vikings voor jou een besparing kunnen opleveren, maak dan zeker gebruik van onze Koopwijzer voor gsm-tarieven.

Koopwijzer gsm-tarieven

Niet tevreden, geld terug

Mobile Vikings lanceert ook een nieuwe kwaliteitsgarantie om zo nieuwe klanten te overtuigen hun diensten een kans te geven. Ben je niet tevreden, dan kan je binnen de 30 kalenderdagen na de activatie van je Mobile Vikings simkaart een terugbetaling van die eerste maand aanvragen via een contactformulier. Uiterlijk binnen de 3 weken na je goedgekeurde aanvraag krijg je je terugbetaling gestort. Een aanvraag tot terugbetaling zal goedgekeurd worden als je geen openstaande facturen meer hebt en ook enkel als het gaat om je eerste terugbetaling.

Beter imago

Met deze zet werkt Mobile Vikings verder aan de verbetering van zijn imago. Die kreeg twee jaar geleden een deuk toen klanten bij de overstap naar een nieuw platform heel wat connectieproblemen ondervonden. Bij ons regende het toen klachten en dit had ook een impact op hun klantenbestand.

Wij zijn alvast benieuwd of de gewijzigde tarieven en strategie van Mobile Vikings eindelijk de andere mobiele operatoren zullen aanzetten om ook hun aanbod te vernieuwen en hun prijzen te laten zakken. Wij blijven het voor jullie opvolgen en zoals steeds kan je voor het meeste actuele aanbod van gsm- en andere telecomtarieven terecht op onze Koopwijzer voor gsm-tarieven.

Koopwijzer gsm-tarieven