Nieuws

Je gsm-facturen interesseren ons

24 januari 2020

Benieuwd of je het voor jou voordeligste gsm-abonnement hebt? Bezorg ons dan je drie laatste gsm-facturen. Wij analyseren ze en vertellen je vervolgens welk tarief bij welke operator het voordeligst is voor jou. Ben je geïnteresseerd? Vermeld dan "Gsm-facturen voor artikel in Test Aankoop" in ons contactformulier. 

Vind je soms je weg niet in het aanbod van gsm-tarieven en bundels van de telecomoperatoren? Geen probleem, wij helpen je met plezier een eind op weg. We sturen je een gepersonaliseerde analyse door met jouw opties om te veranderen van operator en te besparen op je gsm-factuur. Overigens zullen de algemene resultaten van alle analyses (anoniem) verschijnen in het Test Aankoop-nummer van juni.

Alle mogelijke formules zijn van belang

Voor een artikel later dit jaar rond een prijsvergelijking van gsm-tarieven zouden wij je willen vragen om ons kopieën op te sturen van je laatste 3 gsm-facturen. Heb je gsm-abonnementen in een bundel met vaste diensten? Dan mag je ons deze facturen opsturen en passen we onze analyse aan.
Alle combinaties zijn interessant voor ons artikel. Wij informeren je dan zo snel mogelijk over wat het goedkoopste gsm-tarief of de goedkoopste bundel is voor jouw profiel (nadien ben je volledig vrij in je keuze om al dan niet over te schakelen).

Stuur ons je facturen op

Wil je weten wat voor jou het voordeligste tarief is? Tot eind februari kun je je ingescande of digitale facturen (3 opeenvolgende maanden) toevoegen aan ons contactformulier met als vermelding "Gsm-facturen voor artikel in Test Aankoop". 

Naar het contactformulier

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/09/2020

Kan ik ergens een bundel krijgen van 4 mobiele abonnementen waarvan het verbruik algemeen is, vb onbeperkt bellen en sms'en + 5gb per abonnement, dus bedraagt de bundel 20gb?

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/09/2020
, Gereageerd:

Dag Marcel, je kan hiervoor gerust onze consumentendienst bellen op het nummer 02 542 32 32 (elke werkdag tot 17u, vrijdag tot 16u), mijn collega's zullen met plezier uitvissen bij welke telecomprovider je het beste (lees : voordeligste ) af bent. Mvg, ^An

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/02/2020

Ik bewaar de digitale facturen niet. Ik betaal aan Scarlet : 55 Euro per maand. Dit voor 2 abonnementen GSM aan 8 € per maand, inbegrepen 150 belminuten, onbepekt SMS, en 500 MB aan data. Ook nog een vaste lijn die nog weinig gebruikt wordt, en een internetverbinding.

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/09/2020
, Gereageerd:

Bedankt, Christian, om deze informatie met ons te delen ! Mvg, ^An