Nieuws

Je telecomfacturen interesseren ons

09 juli 2018

09 juli 2018
Bezorg ons je drie laatste telecomfacturen! Na onze analyse geven wij aan welk tarief het voordeligst is voor jou. Ben je geïnteresseerd? Vermeld dan "Telecomfacturen voor artikel in Test Aankoop" in ons contactformulier. De analyseresultaten zullen vervolgens ook verschijnen in het Test Aankoop-nummer van november.

Vind je soms je weg niet in het aanbod van tarieven en bundels van de telecomoperatoren in België? Geen probleem, wij helpen met plezier een eind op weg.

Voor een artikel later dit jaar rond een prijsvergelijking van telecombundels zouden wij je willen vragen om ons kopieën op te sturen van je laatste 3 telecomfacturen.

Alle mogelijke formules zijn van belang

Heb jij een 4-play-bundel of beschik je nog over een klassieke 3-play-bundel met vaste telefonie? Heb je geen behoefte meer aan de vaste telefoon, maar combineer je liever digitale televisie met internet en mobiele telefonie?

Alle combinaties zijn mogelijk en interessant voor ons artikel. Wij informeren je dan zo snel mogelijk over wat de goedkoopste bundel is voor jouw profiel (nadien ben je volledig vrij in je keuze om al dan niet over te schakelen).

Stuur ons je facturen op

Wil je weten wat voor jou het voordeligste tarief is? Tot eind augustus kun je je ingescande facturen toevoegen aan ons contactformulier met als vermelding "Telecomfacturen voor artikel in Test Aankoop". 

Naar ons contactformulier