Nieuws

Je gsm-facturen interesseren ons

14 januari 2019

Bezorg ons je drie laatste gsm-facturen! Na onze analyse geven wij aan welk tarief het voordeligst is voor jou. Ben je geïnteresseerd? Vermeld dan "Gsm-facturen voor artikel in Test Aankoop" in ons contactformulier. De analyseresultaten zullen vervolgens ook verschijnen in het Test Aankoop-nummer van juni.

Vind je soms je weg niet in het aanbod van gsm-tarieven en bundels van de telecomoperatoren in België? Geen probleem, wij helpen met plezier een eind op weg.

Voor een artikel later dit jaar rond een prijsvergelijking van gsm-tarieven zouden wij je willen vragen om ons kopieën op te sturen van je laatste 3 gsm-facturen.

Alle mogelijke formules zijn van belang

Beschik jij over een bundel van mobiele telefonie met vaste telecomdiensten, dan mag je ons ook deze facturen toesturen.

Alle combinaties zijn mogelijk en interessant voor ons artikel. Wij informeren je dan zo snel mogelijk over wat het goedkoopste gsm-tarief of de goedkoopste bundel is voor jouw profiel (nadien ben je volledig vrij in je keuze om al dan niet over te schakelen). 

Stuur ons je facturen op

Wil je weten wat voor jou het voordeligste tarief is? Tot eind februari kun je je ingescande facturen toevoegen aan ons contactformulier met als vermelding "Gsmfacturen voor artikel in Test Aankoop". 

Naar ons contactformulier

Community

Telecom

Gerelateerde discussies