Nieuws

Onbeperkt bellen bij Base voor € 2 extra

07 mei 2018

In september 2017 lanceerde Base abonnementen die zich automatisch aan je verbruik aanpassen. Je betaalt een vast maandbedrag waarmee je meer belminuten of meer mobiele data krijgt, afhankelijk van je verbruik. Voor Base 25, 35 en 45 bestaat nu de mogelijkheid om onbeperkt te bellen voor € 2 extra per maand. Zo kun je het beschikbare datavolume volledig benutten.

Met een abonnement Base 25 beschik je naast een onbeperkt aantal sms’jes ook over 600 belminuten of 6 GB aan mobiele data. Je bepaalt zelf de verhouding tussen belminuten en data. De niet opgebruikte belminuten of data worden overgeheveld naar de volgende maand.

Voor gebruikers die niet willen kiezen tussen belminuten en mobiele data lanceert Base nu de extra optie “onbeperkt bellen” voor € 2 extra per maand. Die is beschikbaar bij de volgende abonnementen:

  • Base 25: onbeperkt bellen en sms’en, 6 GB (€ 25 + 2 = € 27)
  • Base 35: onbeperkt bellen en sms’en, 12 GB (€ 35 + 2 = € 37)
  • Base 45: onbeperkt bellen en sms’en, 24 GB (€ 45 + 2 = € 47)

Onbeperkt bellen en intensief datagebruik

Voor gebruikers die onbeperkt willen bellen en een groot datavolume nodig hebben (5 GB per maand) is de nieuwe optie van Base heel interessant. We maakten de vergelijking met gelijkaardige formules van andere gsm-operatoren.

OPERATOR + TARIEF

BELLEN EN SMS’EN

DATA

TARIEF PER MAAND (€)

BASE 25
+ optie onbeperkt bellen

Onbeperkt

6 GB

27

VOO Mobile Tatoo

Onbeperkt

5 GB

32

SCARLET Mobile Chili
+ Boost Internet 1 GB

Onbeperkt

4 + 1 GB

33

ORANGE Panter

Onbeperkt

5 GB

33

PROXIMUS Mobilus L

Onbeperkt

10 GB

43

Base 25 met de optie onbeperkt bellen is al € 5 à € 6 goedkoper dan VOO Mobile Tatoo, Scarlet Mobile Chili en Orange Panter. Proximus Mobilus L mag dan een datavolume van 10 GB per maand aanbieden, het is wel € 16 duurder dan Base 25 met de optie “onbeperkt bellen”.

Wat is de goedkoopste formule voor jouw verbruik?

Wil je zelf ontdekken of de nieuwe optie van Base voor jou een goedkoper alternatief is of ben je op zoek naar de goedkoopste formule voor jouw verbruik? Ga dan meteen naar onze tariefvergelijker en ontdek het beste tarief voor jou.

naar onze koopwijzer gsm-tarieven