Nieuws

Veel te dure Epson printer op de MarketPlace van Fnac

De printer EPSON EXPRESSION HOME XP-3100 is op de reguliere website van Fnac niet meer beschikbaar. Maar bij Sotel, een partnerverkoper van fnac.be, kun je hem nog wel vinden. De printer die normaal voor een € 60 over de toonbank gaat, wordt daar vandaag verkocht voor … € 151,55. Te gek voor woorden!

25 november 2020

Heel wat mensen moeten dringend op zoek naar goede apparatuur om van thuis uit te werken, en daar maken sommige handelaars dankbaar gebruik van. Ze profiteren van de verhoogde vraag naar bepaalde producten om hun prijzen buiten proportie op te drijven.

Dat was al het geval tijdens de eerste lockdownperiode, en de trend zet zich voort. De printer EPSON EXPRESSION HOME XP-3100 is bij Fnac niet meer in voorraad, maar wordt bij een van de partnerverkopers aangeboden met een prijsverhoging van 150%. Nu zijn schaarse goederen altijd duur, dat is de simpele wet van vraag en aanbod. Maar dit tart werkelijk alle verbeelding!

Het gaat volgens onze speurders naar prijsvoordeel niet eens om zo’n zeldzaam, moeilijk te vinden toestel. In de catalogus van Carrefour zien we dezelfde printer vandaag aan € 59 (promotie geldig tot 31 december). Je moet je daarvoor uiteraard wel naar een winkelpunt begeven. En je hebt niet de garantie dat de printer bij je gebruikelijke winkel in voorraad is. Maar het is de moeite van de verplaatsing zeker waard.

Die € 59 is zelfs niet de laagste prijs ooit voor deze printer van Epson, zoals je kunt zien op de grafiek die de prijsevolutie van de EPSON EXPRESSION HOME XP-3100 weergeeft in onze koopwijzer.

Om maar te zeggen: het loont altijd de moeite om prijzen te vergelijken voor je op een Black Friday-deal ingaat. Op ons Black Friday-platform helpen we je de beste deal vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experten, en veel meer.

Naar het Black Friday-platform