SODEBO 4 FORMAGGI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Dun pizzadeeg (42%), belegd met mozzarella (2%), gorgonzola (5%), grana padano (1%) en parmigiano reggiano (1%) en rucola (0,4%).
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Dun pizzadeeg (TARWEbloem en gemout TARWEmeel, water, bakkersgist, zout), kazen (MOZZARELLA, GORGONZOLA, GRANA PADANO, PARMIGIANO REGGIANO), tomatenpuree 15%, water, halfgedroogde tomaten 4%, zwarte olijven met pit 2%, rucola, koolzaadolie en/of zonnebloemolie, TARWEbloem, conserveermiddel: El-lysozyme, zout, basilicum, kruiden.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    222 kcal
  • Energie (kJ)
    932 kJ
  • Vetten
    7,4 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,4
  • Koolhydraten
    26,0 g/100 g
  • Vezels
    4,0 g/100 g
  • Suikers
    2,2 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    1,40 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    190 g
  • Energie per portie
    422 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    1 771 kJ
  • Vetten per portie
    14,1 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    8,4 g
  • Koolhydraten per portie
    49,4
  • Suikers per portie
    4,2 g
  • Vezels per portie
    7,6 g
  • Eiwitten per portie
    20,9 g
  • Zout per portie
    2,66 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen