DR. OETKER RISTORANTE PIZZA QUATTRO FORMAGGI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza rijkelijk belegd met mozzarella, Edammer-, Emmentaler- en blauwschimmelkaas op een krokante, dunne bodem. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 13% gezeefde tomaten, 10% mozzarella kaas, 10% Edammer kaas, water, slagroom, 6,6% tomatenconcentraat, 4,2% Emmentaler kaas, raapzaadolie, bakkersgist, 0,8% blauwschimmelkaas, zout, suiker, basilicum, sojasaus (water, sojabonen, zout, tarwebloem), olijfolie extra vierge, gemodificeerd zetmeel, specerijen, oregano, knoflook.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    251 kcal
  • Energie (kJ)
    1 050 kJ
  • Vetten
    12,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    5,5
  • Koolhydraten
    24,0 g/100 g
  • Vezels
    2,0 g/100 g
  • Suikers
    2,8 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    340 g
  • Energie per portie
    853 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 570 kJ
  • Vetten per portie
    40,8 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    18,7 g
  • Koolhydraten per portie
    81,6
  • Suikers per portie
    9,5 g
  • Vezels per portie
    6,8 g
  • Eiwitten per portie
    37,4 g
  • Zout per portie
    3,40 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen