DR. OETKER RISTORANTE PIZZA BOLOGNESE: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza rijkelijk belegd met tomaten, rundsvlees en kaas op een krokante, dunne bodem. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 22% gezeefde tomaten, 12% rundergehakt, 7,7% kaas (mozzarella, edammer), water, raapzaadolie, 3,8% tomatenconcentraat, 3,6% tomatenstukjes, 3,6% gefrituurde uien (uien, raapzaadolie, zonnebloemolie, zout), bakkersgist, zout, suiker, specerijen, kruiden, champignonpoeder, uien, knoflook, geroosterde uien, tarwezetmeel, rook.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    200 kcal
  • Energie (kJ)
    840 kJ
  • Vetten
    7,8 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,2
  • Koolhydraten
    23,0 g/100 g
  • Vezels
    2,3 g/100 g
  • Suikers
    3,0 g/100 g
  • Eiwitten
    8,4 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    375 g
  • Energie per portie
    750 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 150 kJ
  • Vetten per portie
    29,3 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    8,3 g
  • Koolhydraten per portie
    86,3
  • Suikers per portie
    11,3 g
  • Vezels per portie
    8,6 g
  • Eiwitten per portie
    31,5 g
  • Zout per portie
    3,75 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen