DR. OETKER RISTORANTE PIZZA BOLOGNESE E FORMAGGI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza rijkelijk belegd met tomaten, rundvlees en kaas op een krokante, dunne bodem. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 22% gezeefde tomaten, 10% rundergehakt, water, 5,9% mozzarella kaas, 5,9% emmentaler kaas, raapzaadolie, 3,8% gegrilde uien, 3,6% tomatenconcentraat, 2,6% tomatenstukjes, bakkersgist, zout, suiker, specerijen, champignonpoeder, kruiden, uien, knoflook, geroosterde uien, tarwezetmeel, rook.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    211 kcal
  • Energie (kJ)
    886 kJ
  • Vetten
    8,8 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    3,0
  • Koolhydraten
    22,0 g/100 g
  • Vezels
    2,2 g/100 g
  • Suikers
    3,0 g/100 g
  • Eiwitten
    9,2 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    375 g
  • Energie per portie
    791 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 323 kJ
  • Vetten per portie
    33,0 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    11,3 g
  • Koolhydraten per portie
    82,5
  • Suikers per portie
    11,3 g
  • Vezels per portie
    8,3 g
  • Eiwitten per portie
    34,5 g
  • Zout per portie
    3,75 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen