DR. OETKER LA MARGHERITA: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza margherita belegd met tomatensaus en mozzarella. Diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, 18% mozzarella kaas, 17% gezeefde tomaten, water, 2,9% tomatenconcentraat, raapzaadolie, zout, gist, tarwemoutmeel, olijfolie extra vierge, oregano, basilicum, peper.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    237 kcal
  • Energie (kJ)
    999 kJ
  • Vetten
    6,2 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,9
  • Koolhydraten
    35,0 g/100 g
  • Vezels
    2,2 g/100 g
  • Suikers
    2,4 g/100 g
  • Eiwitten
    9,7 g/100 g
  • Zout
    1,00 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    265 g
  • Energie per portie
    628 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    2 647 kJ
  • Vetten per portie
    16,4 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    7,7 g
  • Koolhydraten per portie
    92,8
  • Suikers per portie
    6,4 g
  • Vezels per portie
    5,8 g
  • Eiwitten per portie
    25,7 g
  • Zout per portie
    2,65 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden: